Her Majesty

Marrakesh Express

Na twee uitverkochte tournees met hun weergaloze vertolking van het legendarische ‘Déjà vu’ van Crosby, Stills, Nash & Young graaft ‘Her Majesty’ dieper in de ruim gevulde schatkamer van het meesterlijk viertal. Songs van zowel gezamenlijke als soloalbums van de heren passeren de revue tijdens dit theaterconcert.

De stemmen van Lentink, Nomden en Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast is Paulusma een subliem Neil Young-vertolker. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, wordt het een theaterconcert van het allerhoogste niveau. Het Dagblad van Noorden schreef over ‘Déjà vu’’: “Sublieme ode aan CSN&Y (…) Een prachtavond.”

Tickets

+ + = € 27,50

Muziek

woensdag 20 december

20:15 - 22:20 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner

Restaurant

Maak uw avond uit compleet

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:30 uur op voorstellingsavonden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in de theaterzaal zit. Reserveren is gewenst.

Reserveer online

Of reserveer via onze kassa.