Het Achterhuis

Anne van der Burg, Hajo Bruins, Oda Spelbos, Cees Geel e.a.

Het dagboek van Anne Frank behoort tot de meest gelezen boeken ter wereld. De manier waarop zij haar gedachten en ervaringen in de benauwde omgeving van haar onderduikadres opschreef, blijft jong en oud intrigeren. Dagelijks staan mensen in de rij om het kleine Achterhuis, waar zij haar dagboek schreef, te bezoeken.

Wat deed het leven in de benauwde omgeving van haar onderduikadres met een opgroeiend meisje? En hoe was dat voor de mensen om haar heen? Deze vragen vormen het uitgangspunt voor de nieuwe bewerking van Anne Franks dagboek. Een voorstelling voor jong en oud over een bijzonder meisje en de mensen om haar heen.

Tickets

+ + = € 35,00

Toneel

zaterdag 25 november

20:15

podium één

Beleef meer

Theaterdiner

Inleiding

Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling is het mogelijk een inleiding bij te wonen. Tijdens inleidingen leert u de achtergrond van de productie kennen. Waarom wordt een bepaald stuk gekozen? Hoe groot is de rol van de regisseur? Wat is de achtergrond van een bepaalde schrijver, choreograaf of componist? Zo leert u op een andere manier naar een voorstelling te kijken. Reserveren is gewenst.

Zaterdag 25 november
19.30 – 20.00 uur
podium negen en tien
€ 2,50 / Vriend gratis

Reserveer direct

Theaterrestaurant

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:30 uur op voorstellingsavonden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in de theaterzaal zit. Reserveren is noodzakelijk.

Zaterdag 25 november
vanaf 17.30 uur
Theaterrestaurant
Bekijk onze menukaart

Reserveer online

Of reserveer via onze kassa; 035 6933 254 of kassa@spant.org.