Nasrdin Dchar

DAD

Acteur en Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar peinst over het vaderschap. Wat doet het met hem en hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Wat heeft hij zelf van huis uit meegekregen en wat gaat hij overdragen op zijn kind? ‘DAD’ is een voorstelling over wat het met Nasrdin doet om vader te worden, gebracht met de energie van iemand die het ene moment in de wolken, dan weer doodsbang is voor de wereld waarin zijn nageslacht moet opgroeien. “Het leidt tot een voorstelling die ons allemaal aangaat: alle bezorgde burgers, alle moslims, alle atheïsten, alle Steenbergers. ‘DAD’ is voor Ieder1.” (NRC Handelsblad ****)

Nasrdin Dchar

Tickets

+ + = € 22,50

Toneel

vrijdag 20 oktober

20:15 - 21:45 uur

podium-twee

Beleef meer

Theaterdiner

recensies & credits

Recensies

‘Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf’. De Telegraaf ****

‘DAD’ van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan’. NRC ****

‘Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema’s’. De Volkskrant ****

Credits

Acteur : Nasrdin Dchar
Producent: Theaterbureau De Mannen

restaurant

Maak uw avond uit compleet

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:30 uur op voorstellingsavonden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in de theaterzaal zit. Reserveren is gewenst.

reserveer online

Of reserveer via onze kassa.