The Play That Goes Wrong

Dé hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstick komedie!

‘The Play That Goes Wrong’ veroverde West End en Broadway, won de Best New Comedy Award en is verkocht aan 29 landen. Nu is er dan eindelijk een Nederlandse versie. De frisse bewerking van Owen Schumacher en een topcast staan garant voor razendsnelle slapstick en laten je lachen tot de tranen over je wangen rollen.

Het hilarische stuk gaat over een winkeliersvereniging, die ter afsluiting van hun feestweek een moordmysterie uit de jaren twintig op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus.

Tickets

+ + = € 34,00

Komedie

donderdag 28 december

20:15 - 22:20 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner

Restaurant

Maak uw avond uit compleet

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:30 uur op voorstellingsavonden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in de theaterzaal zit. Reserveren is gewenst.

Reserveer online

Of reserveer via onze kassa.