Daisy Correia

Fadozangeres Daisy Correia heeft een Portugese moeder en een Nederlandse vader. In deze voorstelling speelt ze met haar tweetaligheid.

Spiegels

Twee acteurs. Twee bedrijven. Een journaliste van een vrouwenblad interviewt een schrijver van ‘moeilijke boeken’.

Silvester Zwaneveld

Word lachend slimmer! Cabaretier Silvester Zwaneveld loodst je door het populair wetenschappelijk boek ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’, van bestseller auteur Bill Bryson.

Zomer zonder vrouw

Acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid schitteren in een komedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee echtparen gaan elk jaar samen op vakantie naar Friesland.

Simone van den Eertwegh

Simone van den Eertwegh – winnares van het Concours de la Chanson – bewees met haar eerste twee shows al dat ze een plek op het podium verdient.

Marjolijn van Kooten

Na succesvolle optredens met Bram Bakker, gaat Marjolijn van Kooten nu alleen verder met ‘Ik zie de bui al hangen’. Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue.

Alink&Plukaard

Toneel is absoluut niet saai en stoffig, dat bewijst Alink&Plukaard. Het jonge duo maakt u deelgenoot van het werk van Molière, Tsjechov en Edward Albee, vermengd met een gros aan eigentijdse scènes en persoonlijke anekdotes.

Tim Akkerman

‘Tims Secret Sessions’ voelt een beetje als een intiem huiskamerconcert, ontspannen op de bank met een goed glas wijn.