Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Blijf op de hoogte via deze pagina

Dit bericht wordt aangevuld. Laatste wijziging: 22-04-2020 om 11:00 uur.

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. Een lijst van de afgelaste voorstellingen vindt u hieronder.

Wat nu?

Wij zijn druk bezig om voor elke afgelaste voorstelling een oplossing te vinden en te verplaatsen. Wij gaan de komende periode met iedere persoon die kaarten geboekt heeft contact opnemen. Het kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent voordat we contact opnemen. De ontwikkelingen rondom de corona-maatregelen spelen een belangrijk rol in het vastleggen van nieuwe voorstellingsdata. Zodra we definitief een nieuwe datum/data kunnen prikken, mailen we u hierover en kunt u zich weer verheugen op een theaterbezoek in Spant.

Bewaar je ticket, geniet later

De huidige situatie raakt ons allemaal, ook de culturele sector. Zeker nu de maatregelen weer verlengd zijn tot 20 mei. De branche slaat de handen dan ook ineen: samen met andere theaters, gezelschappen, podia, festivals en concertgebouwen vragen wij u uw ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: bewaar je ticket, geniet later. Dit is een landelijke campagne en daar sluiten we ons graag bij aan.

Contact

Heeft u een vraag over een afgelaste voorstelling door de maatregelen rond het corona-virus? We houden iedereen via deze speciale informatiepagina (en via mail) op de hoogte van de status van uw voorstelling. Kijk dus eerst op deze pagina onder het kopje veelgestelde vragen, misschien staat uw vraag hierbij en heeft u gelijk antwoord. Heeft u nog geen mail van ons ontvangen omtrent de status van uw voorstelling, maak dit dan kenbaar per e-mail naar kassa@spant.org. Dan zorgen we dat u ook goed op de hoogte blijft.

We willen u verzoeken op dit moment geen contact op te nemen met onze kaartverkoop of de datum van afgelaste voorstelling al bekend is, zodat we de meest noodzakelijke communicatie voorrang kunnen geven.