Toegankelijk Theater

Spant is geheel toegankelijk voor gasten met handicap. Bij de ingang van Spant zijn een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen. Ook beschikken wij over een lift en gehandicaptentoiletten. Daarnaast zijn er in alle zalen een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Om deze plaatsen te reserveren kunt u uitsluitend bellen met de kassa van Spant; 035 6933 254.

Ringleiding

In zowel podium één als podium twee van Spant is een infrarood ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Tijdens de voorstelling kunt u gebruik maken van een draadloze headset (werkt in podium één niet op de rijen 1 t/m 4 van stalles). Voor hoortoestelgebruikers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een ontvanger in de vorm van een halslus (kastje die om de hals kan worden gedragen). Het hoortoestel moet dan wel over een T- of MT-stand beschikken. Wilt u hiervan gebruik maken? De headset en/of halslus kunt u ophalen bij de kassa.
De Boerderij Huizen beschikt niet over een infrarood ringleiding.

Meer informatie over de toegankelijkheid voor gasten met een handicap in Spant? Onze medewerkers van de kassa helpen u graag verder.

Oriënteer alvast Spant via onze plattegrond

Plattegrond van begaande grond Spant. Bij binnenkomst in de central hal bevindt de garderobe zich schuin links van de entree. Recht tegenover de garderobe bent u welkom voor een drankje vooraf aan de voorstelling. Rechts van de garderobe bevindt zich het toilet bedoeld voor mensen met een handicap. Rechts naast deze wc bevindt zich de ingang van Podium twee. Tegenover de wc bevindt zich een gang naar Podium één de even zijde. Links van de entree bij de centrale hal bevindt zich de ingang van podium één oneven zijde. Bent u vriend van het Spant, dan kunt u in de pauze met de lift naar de eerste verdieping. De lift bevindt zich naast de wc voor mensen met een handicap. Eenmaal op de eerste verdieping aangekomen, slaat u rechtsaf naar de vrienden foyer, waar een drankje en een hapje voor u klaarstaat.

Plattegrond begaandegrond Spant