Toegankelijk Theater

Spant is geheel toegankelijk voor gasten met handicap. Bij de ingang van Spant zijn een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen. Ook beschikken wij over een lift en gehandicaptentoiletten. Daarnaast zijn er in alle zalen een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Om deze plaatsen te reserveren kunt u uitsluitend bellen met de kassa van Spant; 035 6933 254.

Ringleiding

In zowel podium één als podium twee van Spant is een infrarood ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Tijdens de voorstelling kunt u gebruik maken van een draadloze headset (werkt in podium één niet op de rijen 1 t/m 4 van stalles). Voor hoortoestelgebruikers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een ontvanger in de vorm van een halslus (kastje die om de hals kan worden gedragen). Het hoortoestel moet dan wel over een T- of MT-stand beschikken. Wilt u hiervan gebruik maken? De headset en/of halslus kunt u ophalen bij de kassa.
De Boerderij Huizen beschikt niet over een infrarood ringleiding.

Meer informatie over de toegankelijkheid voor gasten met een handicap in Spant? Onze medewerkers van de kassa helpen u graag verder.