Online reserveren

Theaterkaarten kunt u bij Spant via de website of telefonisch reserveren. Om theaterkaarten te reserveren heeft u geen account nodig. Bij reserveringen via deze website kunt u betalen met IDeal, Podium Cadeaukaart of Creditcard.

Vriend van Spant

Als Vriend heeft u een speciale Vriendcode per e-mail ontvangen. Deze code heeft u nodig om de theaterkaarten online te reserveren.

Uitleg online reserveren

 • Ga naar de pagina ‘voorstellingen’ in het hoofdmenu. U komt op de pagina waar alle voorstellingen chronologisch staan vermeld.
 • Zoek de voorstelling van uw keuze. Eventueel kunt u op ‘Filters’ klikken. U kunt dan voorstellingen filteren op maand, tijd, prijs en/of locatie. Bij iedere voorstelling heeft u twee keuzes;
  • Meer informatie: Als u hiervoor kiest, komt u op de pagina met alle informatie over de voorstelling
  • Reserveer direct: U komt direct op de pagina om kaarten te reserveren

Als u ervoor kiest om kaarten te reserveren, dan doorloopt u de volgende stappen:

 1. Let op! Bent u Vriend? Vul hier dan uw unieke Vriendcode in. Deze code dient u bij elke voorstelling in te voeren. Selecteer vervolgens het aantal stoelen dat u wilt reserveren. Afhankelijk van welke voorstelling heeft u hier bij podium één en twee keuze uit 1e of 2e rang.
 2. Kies uw stoelen. U ziet de plattegrond van de zaal met de beschikbare stoelen. Let op! In De Boerderij Huizen is het niet mogelijk zelf uw plaatsen uit te zoeken, hier is een ‘vrije zit regeling’ van toepassing. U kunt op de avond zelf een plekje uitzoeken.
 3. U ziet een overzicht met uw geselecteerde theaterkaarten. Het is nog mogelijk om de stoelkeuze aan te passen. Ook is het hier nog mogelijk een voorstelling te verwijderen door op het prullenbakje achter de voorstelling te klikken.
 4. U komt op het overzicht waarbij u kiest voor de wijze waarop u uw betaling wilt verrichten. Hier selecteert u ook of u uw kaarten toegestuurd wilt krijgen of zelf e-tickets wilt uitprinten. U dient uw e-mailadres in te vullen.
 5. U ziet een overzicht van uw bestelling. Is alles in orde? Dan klikt u op bevestig. Hierna volgt te betaling, afhankelijk van welke betaalmethode u heeft gekozen.