AKF finalisten

Finalistentournee 2017

Het AKF biedt kleinkunst- en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Na een intensieve voorselectie, een landelijke try-outtournee, Ramses Shaffy Masterclasses, de halve finales in Theater Bellevue én de grote finale in De Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival tijdens de finalistentournee dé finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2017. Deze drie talenten hebben bewezen thuis te horen op het podium en zijn er klaar voor heel Nederland te veroveren. Maak kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers en zie op één avond maar liefst drie voorstellingen!

De drie talenten die zich vanavond graag aan u voorstellen zijn Lonneke Dort, Daniëlle Schel en het duo De Lachende Derde.

Lonneke Dort mag zich de winnaar van de 30e editie van het AKF noemen, Daniëlle Schel won de Publieksprijs.

Maak kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers en zie op één avond maar liefst drie voorstellingen!

De jury over Lonneke: “Lonneke staat zeer ’laid back’ op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Lonneke heeft sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben. Ze begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen.”

Tickets

+ + = € 22,50

Cabaret

vrijdag 24 november

20:15 - 22:20 uur

podium-twee

Beleef meer

Theaterdiner