Alice in Wonderland

Mariska Simon - 4+

Lewis Carroll schreef het boek ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ al meer dan 150 jaar geleden. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie en haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan!
In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en haar Wonderland, zoals verbeeld door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven. De voorstelling wordt een visueel feestje en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zaal beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling niet meer zelf uw stoel uit, maar krijgt u een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ = € 10,00

Familievoorstelling

zondag 25 oktober

10:00

De Boerderij Huizen