Annick Boer

Dat is goed gelukt - reprise

Deze voorstelling is verplaatst vandaag. Iedereen die kaarten heeft voor deze voorstelling is hiervan op de hoogte gebracht.

Annick Boer, wie kent haar niet? Ze staat al 25 jaar onafgebroken op het toneel en is daarnaast bij het grote publiek bekend van de televisieprogramma’s Kanniewaarzijn, Kopspijkers en Cojones. Het publiek over haar eerste cabaretvoorstelling: ‘een stem als Jasperina de Jong en zo grappig als Brigitte Kaandorp’ en ‘hilarisch en ontroerend’. Annick blijkt een geestige cabaretière in zich te hebben en legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot, maar ook het vermogen om lief te hebben. De mooiste liedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond! Een aanrader!


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zalen beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling geen rij en stoelnummer meer, maar krijgt u op de voorstellingsavond een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ + = € 23,00

Cabaret

vrijdag 8 oktober

20:15

podium één