Bonita Avenue

Hajo Bruins, Oda Spelbos e.a.

Theaterbewerking van de internationaal bejubelde debuutroman van Peter Buwalda waarvan meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Van de makers van de zeer succesvolle theatervoorstelling Turks Fruit.

In het spannende familiedrama Bonita Avenue staan het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kunt kennen centraal. Siem Sigerius, wiskundige, oud-judoka en Rector Magnificus van universiteit Tubantia heeft een indrukwekkende staat van dienst en dito gezin. De vuurwerkramp in Enschede is de voorbode van een explosie binnen het gezin. Terwijl zijn carrière tot grote hoogte stijgt, zakt Siem privé steeds verder weg in een modderpoel van leugens en bedrog. Wat houden zijn kinderen geheim? Wie kan hij vertrouwen? Stukje bij beetje krijgt het wurgende lot Siem en zijn gezin in haar greep.

Met Hajo Bruins, Oda Spelbos, Willem Voogd, Marieke Giebels en Marijn Klaver


Inleiding bij Bonita Avenue

Waarom wordt een bepaald stuk gekozen? Hoe groot is de rol van de regisseur? Wat is de achtergrond van een bepaalde schrijver, choreograaf of componist? Waarom is het decor zo vormgegeven? Hoe belangrijk is een enscenering? Wat voor effect hebben licht en geluid op een productie? Tijdens een inleiding leert u de achtergrond van de productie kennen. Zo kijkt u op een andere manier naar een voorstelling.

Bij het boeken van de kaarten is het direct mogelijk uw plaatsen voor de inleiding te boeken.
Heeft u al kaarten geboekt en wilt u alsnog naar de inleiding, boek dan hier uw plaatsen voor de inleiding.

Tickets

+ + = € 31,50

Toneel

podium één

donderdag 10 februari

20:15

Beleef meer

Inleiding