Brandweerman Sam Live

De Verloren Piratenschat - 2+

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg, dus komt het populaire kinderidool weer met een spiksplinternieuw vlammend verhaal naar Spant! Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden voor een spiksplinternieuw vlammend verhaal vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties. Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet.

Deze voorstelling vindt ook plaats om 14.00 uur


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zalen beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling geen rij en stoelnummer meer, maar u krijgt een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ + = € 22,00

Familievoorstelling

zondag 4 oktober

16:00

podium één