De Nationale Operette

WENEN * NEW YORK * PARIJS - Neujahrskonzert

Na de concertseries ‘Wien Bleibt Wien’ en ‘Winter in Wien’ brengt De Nationale Operette in het seizoen 2022/2023 ‘WENEN * NEW YORK * PARIJS’.

Er zijn twee programma’s samengesteld, geheel passend bij de tijd van het jaar.
Vóór de jaarwisseling: ‘WENEN * NEW YORK * PARIJS – Weihnachtskonzert’, voor dat speciale, nostalgische kerstgevoel; ná de jaarwisseling: ‘WENEN * NEW YORK * PARIJS – Neujahrskonzert’, waarmee 2023 feestelijk wordt ingeluid.

Beide concerten bevatten niet alleen pareltjes uit de Weense operette, maar ook juweeltjes uit het Amerikaanse en Franse operetterepertoire, waarbij de cancan natuurlijk niet mag ontbreken. Highlights uit de bekendste musicals zullen ook de revue passeren.

Met stersolisten van de voormalige Hoofdstad Operette

De muzikale leiding is in handen van de befaamde maestro Walter Proost. Met de enthousiaste Johann Strauss-bezetting van zijn gerenommeerde orkest European Philharmonia bent u verzekerd van een sprankelende, onvergetelijke concertervaring! De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Zij waren ooit stersolisten bij de voormalige Hoofdstad Operette! Een vocaal ensemble – bestaande uit aanstormende talenten – werkt dit seizoen ook mee. Staging: Brigitte Odett. Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Tickets

+ + = € 37,00

Opera

podium één

zondag 15 januari 2023

14:30