De Parelvissers

Charkov Staats Opera Theater

Het gerenommeerde Charkov Staats Opera Theater zet een internationale cast in voor een spannende enscenering van ‘De Parelvissers’. Georges Bizets compositie is een hoogtepunt uit het operarepertoire. Bizet roept met zijn prachtige melodieën een droomwereld op, zoals in het wereldberoemde duet ‘Au fond du temple saint’. De opera speelt zich af in de exotische setting van een vissersdorpje op het achttiende-eeuwse Ceylon. Twee vrienden, Zurga en Nadir, vinden elkaar daar na jaren terug, om vervolgens hun hernieuwde vriendschap bedreigd te zien als ze verliefd worden op dezelfde vrouw.

Tickets

+ + = € 39,50

Opera

zondag 28 januari

20:15 - 22:50 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner

Inleiding

Restaurant

Maak uw avond uit compleet

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:30 uur op voorstellingsavonden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in de theaterzaal zit. Reserveren is gewenst.

Reserveer online

Of reserveer via onze kassa.

Inleiding

Inleiding De Parelvissers

Voorafgaand aan deze voorstelling is het mogelijk een inleiding bij te wonen. Tijdens inleidingen leert u de achtergrond van de productie kennen. Waarom wordt een bepaald stuk gekozen? Hoe groot is de rol van de regisseur? Wat is de achtergrond van een bepaalde schrijver, choreograaf of componist? Zo leert u op een andere manier naar een voorstelling te kijken. Reserveren is gewenst.

Reserveer online

Of reserveer via onze kassa.