DO

Mijn kleine huis - reprise

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

De keuze om in haar moerstaal te zingen en zo dicht bij haar muzikale gevoel te blijven, heeft DO geen windeieren gelegd. Haar album ‘Momentum’ was een groot succes en als kers op de taart volgde een reeks uitverkochte theaterconcerten voor een enthousiast publiek. Komend seizoen geven DO en haar muzikanten wederom een volledig akoestische show, gevuld met prachtig Nederlandstalig repertoire, voor het grootste deel geschreven op een prachtige plek in de Morvan. Naast DO’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums zullen ook klassiekers als ‘Voorbij’ en ‘Hij Gelooft In Mij’ voorbijkomen tijdens deze bijzondere en intieme avond in het theater.


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zalen beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling geen rij en stoelnummer meer, maar krijgt u op de voorstellingsavond een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ + = € 25,00

Muziek

zaterdag 26 september

20:15 - 21:30 uur

podium één