Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks

Gebaseerd op de boeken van Paul van Loon

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is een spiksplinternieuwe familiemusical gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. Net als in het succesvolle ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ barst het ook in deze opvolger van de leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs.

Op een nacht belandt Dolfje Weerwolfje per ongeluk in het heksenbos. Verboden terrein, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes, maar als de moerasheks erachter komt dat er een weerwolfje in het heksenbos rondloopt, wordt Dolfje gevangen genomen. Er barst een strijd los tussen heksen en weerwolven. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?


Wil jij 2 kaartjes winnen voor de voorstelling van Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks?

Doe dan mee aan de Dolfje Weerwolfje kleurwedstrijd!

Wat moet je doen? Print het masker uit, kleur het zo mooi mogelijk in en knip hem uit. Zet het masker op en maak een foto!
De kleurplaat mag ook ingeleverd worden bij ons in Spant of gemaild worden naar marketing@spant.org samen met een mailadres en telefoonnummer zodat wij jou kunnen bellen als je gewonnen hebt! De gegevens blijven veilig bewaard en zullen na de actie verwijderd worden.

Klik hier voor de Dolfje Weerwolfje Kleurplaat

Kom na afloop naar de Meet & Greet!

Tickets

+ + = € 21,00

Adviesleeftijd 6+

Familievoorstelling

vrijdag 31 januari

19:30 - 21:00 uur

podium één