Doornroosje, de musical

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. De voorstelling  Doornroosje De Musical gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heeft u al tickets, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Meer informatie >

‘Doornroosje De Musical’ is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, zie je in deze familie sprookjesmusical, waarin het ook lachen, gieren en brullen wordt.

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd!
Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Tickets

+ + = € 22,00

Adviesleeftijd 4+

Familievoorstelling

woensdag 29 april

15:00 - 16:15 uur

podium één