Dromer

Vanaf2 Producties

Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar.

Er zijn denkers, doeners en… dromers. Ze worden muzikant of danser, schrijven boeken, gaan tekenen en schilderen of worden uitvinder. Ze brengen ons vooruit en geven de wereld kleur. Dromer is een vrolijke, poëtische muziektheatervoorstelling voor iedereen die durft te dromen.

Prentenboekenmaker Mark Janssen is bekend van zijn fantasievolle boeken Eiland, Niets gebeurd en Ik wil een leeuw. De voorstelling wordt geregisseerd door Christian van Eijkelenburg, met muziek van Daan West (André het Astronautje). Eerder maakte 2-ater Producties ‘Fiep heeft haast’ en ‘Robbie & Roef’ speciaal voor de Kinderboekenweek.

Over 2-ater Producties

2-ater produceert al twintig jaar jeugdtheatervoorstellingen en theaterfestivals voor de allerkleinsten.

Momenteel is Dikkie Dik & ik, de nieuwste productie van 2-ater, in schouwburgen in Nederland te zien. Een totaalbeleving waarbij de voorstelling in de zaal één geheel vormt met het voor- en na programma in de foyer.

Aankomend seizoen 2019-2020 brengt 2-ater producties het familiefestival KLEURRIJK op de planken, een speelse belevenis voor de hele familie met theatervoorstellingen Geel (2+) en Het Grote Kleurenballet (4+). Samen met diverse partners en specifiek met Frederieke Vermeulen van Garage TDI, Studio MAKY en Villa Zebra wordt een unieke foyer-beleving gecreëerd.

Tickets

+ = € 11,00

Familie

De Boerderij Huizen

zondag 18 december 2022

10:00 - 10:40 uur