Dutch Swing College Band

Kerst

Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, de Dutch Swing College Band, brengt samen met de zangeressen van de Gospel Divas een uniek kerstprogramma.

Kerstklassiekers als Go Tell It On The Mountain, Winter Wonderland, Jingle Bells en White Christmas worden nieuw leven ingeblazen met swingende, traditionele jazzinterpretaties.

De Dutch Swing College Band is tot op de dag van vandaag Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest en staat nog altijd borg voor professionele uitvoeringen van klassieke jazzmuziek op wereldniveau met een uniek eigen geluid. De swingende Dutch Swing College Band wordt alom met haar voorbeeldfunctie gezien als hét visitekaartje van de Nederlandse Jazz en heeft voorzichtig geschat meer dan 150 albums uitgebracht.

De Gospel Divas, bestaande uit Sylvana, Lara en Tamara voegen geheel in de stijl van Mahalia Jackson en Aretha Franklin een extra dimensie toe aan de Dutch Swing College Band. Een unieke combinatie van traditionele jazz, gospel en soulmuziek gespeeld in de onmiskenbare Dutch Swing College sound

Deze nooit eerder vertoonde samenwerking staat garant voor een middag vol klasse entertainment, ambiance & muzikaal vuurwerk op hoog niveau. Kerst was nog nooit zo swingend!

Tickets

+ + = € 31,50

Muziek

podium één

zondag 24 december 2023

14:30