Frans van Deursen

Motel Coyote

Helaas gaat deze voorstelling niet door. Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor deze voorstelling is hiervan op de hoogte gebracht.

Niet zo lang geleden reed Frans van Deursen in zijn eentje in negen weken van Los Angeles naar Miami. Een tocht van oceaan naar oceaan. Ruim 12000 kilometer verder weet hij: de American Dream is veranderd in een nachtmerrie. In ‘Motel Coyote’ doet Frans verslag met prachtige verhalen en liedteksten, die hij met topmuzikanten Wouter Planteijdt en Al McLachlan van noten heeft voorzien. Een must see voor iedereen die ineens denkt: ik moet er nodig eens tussenuit.


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zaal beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling niet meer zelf uw stoel uit, maar krijgt u op de voorstellingsavond een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ = € 20,50

Muziek

zaterdag 3 oktober

20:15

De Boerderij Huizen