Glodi Lugungu

Ze bedoelen het goed

Zijn familie en vrienden zagen in hem altijd al een jongen die meer op het podium thuishoorde dan op het voetbalveld. Dus waagde Glodi Lugungu in 2017 de sprong op het podium van Toomler. Hij werd gekeurd en goed bevonden en pakte het jaar daarop de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen”, schreef de jury.

In zijn debuutvoorstelling ‘Ze bedoelen het goed’ neemt hij zijn publiek met onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar net die andere kant van het verhaal.


Glodi Lugungu is door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020!
Glodi werd door Gidi Heesakkers geïntervieuwd in Dommelen, het Brabantse dorp waar Glodi opgroeide. Lees het interview met hét comedytalent van 2020 terug op Volkskrant.nl

“Zelf maakte Glodi zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.”

Tickets

+ = € 18,50

Cabaret

vrijdag 28 februari

20:15

De Boerderij Huizen