Hendrik Groen – Zolang er leven is

Beau Schneider e.a.

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. De voorstelling  van Hendrik Groen gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heeft u al tickets, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Meer informatie >

De knuffelbejaarde van Nederland keert terug in het theater met ‘Zolang er leven is’, een nagelnieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis weer tal van belevenissen.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht.


Recensies:

Theaterkrant:

“Hendrik Groen – Zolang er leven is… een prachtige ode aan het leven”

“De manier waarop de jonge acteurs gestalte geven aan hun bejaarde personages is briljant (…) Een gouden vondst.”

“Hendrik Groen – Zolang er leven is, een bijzonder geslaagde voorstelling, die je, zeker als liefhebber van de boeken, moet zien.”

Tickets

+ + = € 36,00

Komedie

zaterdag 11 april

20:15 - 21:50 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner

Inleiding