Het Oog van de Storm

Anne-Wil Blankers, Hans Croiset, Johanna ter Steege e.a.

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. Het toneelstuk Het Oog van de Storm gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heeft u al tickets, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Meer informatie >

Florian Zeller is een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. Na het succesvolle ‘De Vader’ en de komische voorstelling ‘De Waarheid’ zet een geweldige cast opnieuw een toneelstuk van het Parijse wonderkind op de planken.

In ‘Het Oog van de Storm’ maken we kennis met André en Madeleine, die al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig en verward, zij is een sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Hun dochters Anne en Elise komen een weekend naar het ouderlijk huis om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Maar de dingen voelen anders dan normaal. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden? Met topacteurs als Hans Croiset, Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege.

Tickets

+ + = € 35,00

Toneel

zondag 17 mei

20:15

podium één

Beleef meer

Theaterdiner