Holland Baroque: Bachs Königin

Magistrale Momenten

Helaas gaat dit concert niet door. Iedereen die kaarten heeft gekocht, heeft bericht ontvangen. Wanneer u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op. 

De combinatie van de meesterlijke orgelwerken met de rijke klanken van het barokorkest creëren een barokke weelde om bij weg te dromen.

Zijn mooiste stukken schreef Bach misschien wel voor zijn lievelingsinstrument: het orgel. Deze ‘koningin der instrumenten’ heeft een vaste groep liefhebbers, die vaak elke noot van Bachs orgelrepertoire kent. Door zijn stukken noot voor noot te transcriberen, leerde Holland Baroque Bachs orgelwerken dieper kennen. Om vervolgens overdonderd te raken van zijn speelse virtuositeit en zeggingskracht.

De uitvoering van deze gewaardeerde stukken door Holland Baroque biedt een nieuwe kans om te genieten van het genie van Bach. In het repertoire komt zowel Bachs uitbundige als melancholische kant ruimschoots aan bod, waardoor alle liefhebbers van de componist der componisten bediend worden. De combinatie van de meesterlijke orgelwerken met de rijke klanken van het barokorkest creëren een barokke weelde om bij weg te dromen.


Meer informatie:

Aanvang 20.00 uur (de deuren -Toreningang- gaan 30 minuten voor aanvang open)
Locatie Grote Kerk Naarden
Toegang € 32,50 (inclusief garderobe)

Website Grote Kerk Naarden

Tickets

€ 32,50

Concert

Grote Kerk Naarden

zaterdag 2 maart 2024

20:00