JBR Nieuwjaarsconcert Naarden

ALEKSANDR KHRAMOUCHIN I.S.M. HET AMSTERDAM SYMPHONY ORCHESTRA

Solist : Aleksandr Khramouchin (cello)
Dirigent : Peter Santa
Orkest : Amsterdam Symphony Orchestra

Iedereen kent het Nieuwjaarsconcert op 1 januari vanuit Wenen. En iedereen kent de Grote Kerk in Naarden van de Matthäus Passion. Op zondag 12 januari 2020 brengt Lions Club Bussum Godelinde alweer voor de 16e keer Wenen en de Grote Kerk bij elkaar in het JBR Nieuwjaarsconcert. Een mooi moment om met familie, dierbaren en of relaties het concert te komen bezoeken.

Dirigent Peter Santa, geeft uitvoeringen in zalen als Het Concertgebouw Amsterdam, de Doelen Rotterdam tot en met de Berlijnse Philharmonie. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring en kennis van de klassieke muziek en de temperamentvolle manier van dirigeren worden oor en oog gestreeld. Hij staat met zijn 40 man sterke Amsterdam Symphony Orchestra garant voor weer een prachtig concert samen met de solist van dit jaar, de virtuoze Russische cellist Aleksandr Khramouchin.


Programma
14.30 uur – deur open – ontvangst met een drankje

15.00 uur – 1e deel concert
Maurice Ravel Le Tombeau de Couperin
Robert Schumann Celloconcert

16.00 uur – pauze met een hapje en drankje

16.30 uur – 2e deel concert
Gustav Mahler Adagietto uit de 5e symfonie
Ludwig van Beethoven Symfonie nr. 7

17.30 uur – Gelegenheid het glas te heffen en elkaar een goed Nieuwjaar toe te wensen.

18:30 uur – Einde


De prijs voor een individuele kaart bedraagt € 65,- * en is inclusief garderobe en programmaboekje, een bubbelend welkomstdrankje en hapjes en drankjes tijdens de pauze en na afloop van het concert.

Het betreft een benefietconcert waarbij de gehele opbrengst wordt afgedragen aan de gekozen goede doelen VUmc Alzheimercentrum en de stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. De afgelopen jaren hebben we een afdracht van +/- 50% van de kaartprijs gerealiseerd !

Over de solist Aleksandr Khramouchin – cellist
Khramouchin, in 1979 geboren in Minsk (Wit-Rusland), heeft tal van internationale competities gewonnen en was finalist op de XIIe Internationale Tsjaikovski-competitie in Moskou. Muziekcritici zijn unaniem in het prijzen van de onvergetelijke, zeer individuele uitvoeringsstijl, de brede reikwijdte van zijn interpretaties en zijn foutloze technische beheersing.

Impressie eerdere editie.

* Voor groepsarrangementen vanaf 10 personen graag contact opnemen met Robert Adam.

Tickets

+ = € 65,00

Concert

zondag 12 januari

14:30

Grote Kerk Naarden