Karin Bloemen

Souvenirs

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. De voorstelling  van Karin Bloemen gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heeft u al tickets, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Meer informatie >

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.
In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Tickets

+ + = € 36,00

Show

vrijdag 24 april

20:15 - 22:00 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner