Lavalu

EARTHBOUND

Na deel I ‘Solitary High’ en deel II ‘Midair’ sluit pianiste en zangeres LAVALU haar drieluik en spanne van zes jaar af met: Earthbound.
Een album over dealen met de grond. De modder. Het slijk. Waar je soms met je voeten doorheen moet waden voor je weer een stukje hemel ervaart. In deze roerige tijden kent iedereen het gevoel van drek, vastzitten, tergende langzaamheid. De teleurstellingen, de hopeloosheid die daarmee gepaard gaat.
Maar wat nou als je die omarmt? En volledig zegt: ok. Dan is dit het. Openbaart zich dan niet magie tussen de aarde?

Op dit spanningsveld van hoop en -vooruit… geaccepteerde– wanhoop speelt LAVALU deze tournee niet solo, maar met een trio. Dicht bij de grond ook in sound, put ze kracht uit de diepe bassen van de piano, de warme klank van alt-viool en de kippenvel-functie van de cello.

Roosmarijn Tuenter (altviool en zang) en Paul Rittel (cello en zang) zijn elk afzonderlijk artiesten, met net als zij één voet in de popmuziek en één in de klassieke wereld. Als trio breidt LAVALU haar mogelijkheden met hun komst enorm uit na vier jaar alles uit haar piano en stem te hebben gehaald.
Denk aan een driestemmig a capella intro à la Brahms dat uitmondt in een stuwende popsong. Met klassieke instrumenten. LAVALU’s herkenbare stemgeluid voert de boventoon.

Welkom aan de voet van de berg.
Kijk maar eens goed om je heen.
‘Cause we are earthbound.

Tickets

+ = € 18,00

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 2019-2020. Zitplaatsen kunnen hierdoor beperkt beschikbaar zijn.

Muziek

donderdag 23 september

20:15

De Boerderij Huizen