Leoni Jansen en Jolanda Holwerda

NIET MIEPEN!

De wereld snakt naar meer vrouwelijke kracht en vrouwelijk perspectief. Want: uiteindelijk gaat het beter met het mensdom als ook de vrouwelijke helft meebeslist!

Twee powervrouwen – Leoni Jansen en Jolanda Holwerda – zetten de feiten op een rij. Op humoristische wijze en gewapend met een flinke portie zelfspot (“zouden het toch weer die hormonen zijn?”) gaan ze met het publiek aan de slag in een interactief theatercollege. Lach, zing, dans en bewonder met hen mee. Met behulp van hilarische voorbeelden, eigen levenservaring en een inspirerende gastspreker, roepen ze op tot meer lef en vrouwelijke wijsheid. Je zult zien én ervaren dat er een wereld te winnen is.

Hoog tijd dus voor vrouwen om hun rechtmatige plek op het wereldtoneel in te nemen. Op geheel eigen wijze. En met sisterhood! Want; als je elkaar lift, heb je geen botox nodig.

Elke voorstelling gaan Leoni en Jolanda in gesprek met een inspirerend rolmodel, zoals Kathleen Ferrier (voorzitter Unesco), Katelijne Buitenweg (Tweede Kamer GroenLinks), Angela Groothuizen (theatermaker en tv-personality), Marry de Gaay Fortman (Stichting Topvrouwen), Marisa Gerards (hoogste ambtenaar Navo Brussel) en Petra Stienen (arabist, schrijver).

Tickets

+ = € 16,00

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 2019-2020. Zitplaatsen kunnen hierdoor beperkt beschikbaar zijn.

Muziek

zaterdag 9 oktober

20:15

De Boerderij Huizen