GRIMM, een spectaculair dansfeest

ISH en de Junior Company van het Nationale Ballet

Helaas zijn totaal onverwacht de rechten van de voorstelling voor de reprise van ‘Narnia: de leeuw, de heks en de kleerkast’ niet verkregen. Dat betekent dat de producent Narnia niet mag opvoeren.

Het Nationale Ballet en ISH hebben daarom besloten een nieuwe voorstelling te produceren, in de lijn van Narnia, met hetzelfde artistieke team en voor dezelfde leeftijd (8+): GRIMM.

GRIMM is een spectaculair dansfeest, met een parade van sprookjesfiguren

Strijd tussen goed en kwaad
Het gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten.
Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen denderen in een geestige parade van sprookjesfiguren. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.

In een volstrekt nieuwe bewerking maken Marco Gerris en Ernst Meisner een compilatie van ‘the best of’ Grimm-verhalen, doorspekt met magie en eigentijdse elementen. GRIMM is opnieuw een spannende samenwerking van de Junior Company met ISH Dance Collective, na het enorme succes van Narnia. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen.

Wanneer u kaarten heeft gekocht voor Narnia dan wordt contact met u opgenomen door medewerkers van Spant.

Tickets

+ + = € 27,50

vanaf 8 jaar

Dans

donderdag 3 mei

19:30 - 21:20 uur

podium één