O’G3NE

SWEET HARMONY TOUR

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. Het concert  van OG3NE gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heeft u al tickets, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Meer informatie >

In het seizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe

SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

In de decembermaand geeft OG3NE 10 sprookjesachtige kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Chrsitmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen. Ook alle beschikbare tickets voor deze concertreeks waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

Tickets

+ + = € 41,00

Muziek

maandag 13 april

20:15 - 22:35 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner