Patrick Nederkoorn

Ik betreur de ophef

Het Nationaal Theaterweekend vindt plaats van vrijdag 24 t/m zondag 26 januari 2020. Dat weekend vieren wij KUNST & CULTUUR! Viert u het met ons mee? Let’s meet! Op 25 januari staat Patrick Nederkoorn op het podium, voor maar € 10,00!*

Verhalenverteller pur sang Patrick Nederkoorn gaat in ‘Ik betreur de ophef’ op even grappige als pijnlijke wijze op zoek naar de drijfveren van beslissingen die achteraf onbegrijpelijk zijn. Wat bezielde hem bijvoorbeeld om gemeenteraadslid te worden en abjecte standpunten te verdedigen? Op welke momenten zette hij maskers op en sprak hij lege woorden? Hoe raakte hij zichzelf volledig kwijt in overtuigingen en hoe vond hij zichzelf weer terug bij zijn grote liefde? ‘Ik betreur de ophef’ geeft een prachtig inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens. “Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart”. (NRC Handelsblad ****)

Het Theaterweekend wordt georganiseerd door het Nationaal Theater Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds en is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de BankGiroLoterij.

excl. reserveringskosten

Tickets

+ + = € 10,00

Cabaret

zaterdag 25 januari

20:15 - 21:35 uur

podium twee