Pieter Nieuwint & Ivo de Wijs

Literair Variété

Pieter Nieuwint en Ivo de Wijs stonden in 1965 voor het eerst met z’n tweeën op de planken. Ruim een halve eeuw later zijn ze nog lang niet op elkaar uitgekeken. En het publiek niet op hen, want ze toeren al sinds jaar en dag rond met het tintelende ‘Literair variété’. Hierin worden verzen, gedichten en liedjes gepresenteerd van dichterlijke grootheden en de heren zelf. “Zeer, zeer leuk allemaal. (…) Een weldadige ode aan het woord”, oordeelde De Telegraaf. Het is geen cabaret, geen stand-up comedy, maar een aaneenschakeling van liedjes en vrolijke verzen, gekruid met herinneringen en verlucht met PowerPoint-plaatjes.


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zaal beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling niet meer zelf uw stoel uit, maar krijgt u een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ = € 19,50

Muziektheater

zondag 25 oktober

16:00

De Boerderij Huizen