Single Camping

Tjitske Reidinga, Peter Blok, Ilse Warringa e.a.

Vijf topacteurs in een zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping, gerund door een fanatieke therapeute en een gender neutrale animatieclown. Wat als je net gescheiden bent en je zit de halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Als je kampt met een minderwaardigheids complex én een verwaarloosd libido?
Of een lege bankrekening hebt, maar er toch even uit moet? Dan biedt deze camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’ uitkomst. Flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle: het was zelden zo hilarisch.

Tickets

+ + = € 37,00

Toneel

woensdag 24 april

20:15 - 22:35 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner

RESTAURANT

Maak uw avond uit compleet

Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:30 uur op voorstellingsavonden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in de theaterzaal zit. Reserveren is gewenst.

Reserveer online

Of reserveer via onze kassa.