Stefano Keizers

Sorry Baby

“Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.” Also sprach Stefano Keizers, meesterontregelaar en createur van ongemakkelijke situaties.

NEDERLAND VIERT THEATER!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend viert Nederland theater met verrassende voorstellingen.
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Kiest u voor de Cabaret Blind Date dan gaat u ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. De cabaretier blijft nog even geheim… laat u verrassen!

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van: Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en BankGiroLoterij.

Tickets

+ + = € 10,00

Theaterweekend

Cabaret

vrijdag 25 januari

20:15 - 22:05 uur

podium-twee