Studio Dansu Huizen

Live your dreams

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 1 juni afgelast. De voorstelling  van Dansu gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heeft u al tickets, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Meer informatie >


Wat is jouw grootste wens? Heb jij dromen waarvan je vurig verlangt dat ze ooit echt gaan gebeuren? Hoe ziet jouw ideale leven/toekomst eruit?

Op 16 mei gaan de leerlingen van Studio Dansu Huizen een spetterende show neerzetten waarin elke groep een droom of wens zal laten zien.

In de show zullen alle leeftijden meedoen, ook de allerkleinste kids en een aantal volwassen groepen. Ook zullen er enorm veel verschillende lessen in de show voorbij komen: Ballet, Streetdance, Musical, Modern-jazz, Dancefit en nog veel meer!

Ruim 300 leerlingen en docenten werkten maandenlang super hard om een spetterend eindresultaat op het grote podium neer te zetten. Maanden hard repeteren, mooie kostuums, muziek, make-up, haren en belichting, alles is tot in de puntjes uitgewerkt tot een professionele voorstelling!

Een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemer als toeschouwer.

Deze feelgood show mag je niet missen!

Tickets

€ 16,50

Dans

zaterdag 16 mei

13:00

podium één