Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek e.a.

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot en met 28 april afgelast.
Door deze ontstane situatie is Verliefd op Ibiza op dit moment niet te reserveren.Meer informatie >

Na het film- en tv-succes is er nu eindelijk ook een feelgoodmusical over het eiland waar de zon altijd schijnt, verleidingen op de loer liggen en hormonen gierend in het rond stuiteren. Waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijtraken. Ibiza dus!

Het gezelschap rondom de verlopen popster Lex, zijn familie en een beroemde voetballer, allemaal worden ze hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, opduikende kansen, waanideeën en natuurlijk op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft, nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over hartstocht, romantische escapades en buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Tickets

+ + = € 39,50

Musical

zondag 10 mei

20:15 - 22:35 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner