Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys…

Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal wat al heel lang in hem borrelt en er eindelijk uit mag in de vorm die het verdiend: met muziek in het theater. Het begint bij een jongetje van 8 jaar dat mee mocht met zijn ouders naar een Country avond omdat de oppas ziek was. Eigenlijk is daar de liefde voor country begonnen.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Dat was het begin van een muzikale reis die Waylon in ruim 40 theaters ten gehore gaat brengen.

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen.

Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen…”

Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen. Beleef samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn.

Tickets

+ + = € 42,50

Muziek

zaterdag 15 februari

20:15 - 23:10 uur

podium één

Beleef meer

Theaterdiner