Willeke Alberti

Jubileumtournee

Dit is een verplaatste voorstelling, De voorstelling is verplaatst naar 3 oktober, 14.30 uur. Bezoekers zijn op de hoogte gebracht.

Willeke Alberti wordt dit jaar 75 en viert dit met een officiële verjaardagstournee langs de Nederlandse theaters.

Op 9 mei komt Willeke Alberti naar Spant in Bussum met haar jubileumprogramma. Een uniek concert waarbij de grande dame van de Nederlandse muziek samen met het publiek en haar live band herinneringen ophaalt uit haar ruim 60-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘Telkens weer’. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze tournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes.

75e verjaardag
Willeke Alberti vertelt: ’Ik kijk ernaar uit om op 1 november mijn verjaardag te vieren samen met het publiek. Ik loop eigenlijk nog steeds op wolkjes na de twee concerten die ik in 2019 in AFAS Live heb gegeven. Wat was het geweldig en wat heb ik genoten. (…) Dit heeft mij enorm geïnspireerd om weer het theater in te gaan. Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.’ Voor deze middag in Spant komt Willeke speciaal naar Bussum om iedereen te kunnen laten genieten van haar muziek. Samen zijn met Willeke : dat wil toch iedereen.

Tickets

+ + = € 39,50

Muziek

zondag 3 oktober

14:30

podium één