Yentl en De Boer

Kampvuursessies

Wegens de aangescherpte maatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Op dit moment wordt in overleg met alle betrokkenen, bekeken of  het mogelijk een nieuwe datum te vinden.
Iedereen die kaarten heeft wordt zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. 


Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep he. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Tickets

+ + = € 28,50

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 2019-2020. Zitplaatsen kunnen hierdoor beperkt beschikbaar zijn.

Cabaret

podium één

vrijdag 21 januari

20:15 - 21:45 uur