Huisregels Spant!

Niet toegestaan

  • Beeld- en geluidopnames – Voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de voorstellingen is er regelmatig informatie (programmaboekjes, cd’s, affiches e.d.) over de voorstelling verkrijgbaar. Het is niet toegestaan zelf foto-, film-, video- of geluidsopnames te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie.
  • Mobiele telefoons – Wij verzoeken u uw toestel in de zaal uit te zetten i.v.m. mogelijke storing voor de theatertechniek.
  • Roken – Spant en De Boerderij Huizen zijn allebei volledig rookvrij.
  • Consumpties – Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in de zaal.
  • Jassen -Spant heeft een bewaakte garderobe waar u uw jas in bewaring kunt geven. Het is niet toegestaan om jassen mee de theaterzaal in te nemen. In De Boerderij Huizen is geen bewaakte garderobe, maar er zijn voldoende kapstokken om uw jas op te hangen. Spant is niet aansprakelijk voor diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Voor de garderobe hoeft u niet ter plekke af te rekenen.

Onder voorbehoud

Bij de start van de kaartverkoop moeten de meeste voorstellingen nog in première gaan. De zichtlijnen naar het decor, het benodigde aantal geluidsplaatsen, het geluidsniveau bij elektronische versterking, de verstaanbaarheid en de eventuele wijzigingen in programmering en rolverdeling zijn daardoor factoren die een enkele keer voor onaangename verrassingen kunnen zorgen. Spant dringt er bij producenten en theatergroepen herhaaldelijk op aan zorgvuldig rekening te houden met de wensen en verlangens van u als publiek.