Welke maatregelen gelden nu tijdens mijn bezoek aan Spant of De Boerderij tijdens corona?

Hier leest u de actuele informatie voor uw bezoek aan onze theaters. Mocht u vragen hebben, neem vooral contact met ons op via kassa@spant.org.

Wat is de status van de afgelaste voorstellingen?

De voorstellingen die tijdens de coronacrisis zijn afgelast zijn verplaatst of geannuleerd. De actuele status treft u hier aan.

Kan ik zelf bepalen waar ik zit?

In podium één en twee kunt u zelf online uw stoelkeuze, via de plattegrond, maken. In De Boerderij Huizen is het ‘vrije zit’ systeem van toepassing.

Mag mijn kind op schoot?

U mag uw kind op schoot houden, er moet echter wel een stoel worden gereserveerd i.v.m. de veiligheid (verplicht door de brandweer). In Spant zijn stoelverhogers beschikbaar, deze kunt u voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de garderobe. Op die manier kan uw kind optimaal van de voorstelling genieten!

Is het mogelijk om op een wachtlijst te komen indien een voorstelling is uitverkocht?

Het is altijd mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. U kunt hierover het beste telefonisch contact opnemen met de  kassa, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, 035 6933 254. Zij helpen u graag verder.

Wat zijn de aanvangstijden van de voorstellingen in Spant en De Boerderij Huizen?

Klik hier voor een overzicht van alle voorstellingen. Klik op de voorstelling naar keuze en bij de datum ziet u de aanvangstijd. De aanvangstijd is ook vermeld op uw kaarten. Zorg dat u op tijd aanwezig bent.

Hoelang duurt de voorstelling?

Klik hier om naar het overzicht van alle voorstellingen te gaan. Als u vervolgens op de voorstelling van uw keuze klikt, kunt u bij de omschrijving zien hoe lang de voorstelling duurt. Als de duur van de voorstelling niet wordt vermeld, is dit omdat de duur nog niet bekend is.

Wat zijn de voorzieningen met betrekking tot mindervaliden?

Spant is geheel toegankelijk voor mindervaliden. Bij de ingang van Spant zijn een aantal invalidenparkeerplaatsen. Ook beschikken wij over een lift en mindervaliden toiletten. Daarnaast zijn er in alle zalen een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie, bekijk deze pagina.

Hoe reserveer ik rolstoelplaatsen?

Er zijn in podium één en twee rolstoelplaatsen beschikbaar. Om deze plaatsen te reserveren kunt u uitsluitend bellen met de kassa van Spant; 035 6933 254.

Wat zijn de voorzieningen voor slechthorenden?

In zowel podium één als podium twee van Spant is een infrarood ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Tijdens de voorstelling kunt u gebruik maken van een draadloze headset of een halslus (werkt in podium één niet op de rijen 1 t/m 4 van stalles). Meer informatie leest u hier.

Mag ik foto’s maken in de zaal van mijn favoriete artiest?

Fotograferen en/of (geluids)opnamen maken tijdens een voorstelling is niet toegestaan.

Het lukt mij niet om kaarten online te reserveren?

Indien u problemen ondervindt, neemt u dan contact op met de kassa, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, 035 6933 254. Kijk voor meer informatie op de pagina Online reserveren.

Na het selecteren van een aantal voorstellingen krijg ik een foutmelding als ik wil afrekenen. Hoe kan dat?

Om uw transactie te voltooien heeft u 20 minuten. Bij het overschrijden van deze tijd krijgt u een foutmelding.

Wat houdt de portemonneeloze pauze in?

In Spant is bij veel voorstellingen de zogenaamde portemonneeloze pauze van toepassing. Dit betekent dat bij de toegangsprijs voor een voorstelling in Spant een consumptie is inbegrepen. Dit is een drankje in de pauze. Indien er geen pauze is, dan bieden wij u het drankje na afloop van de voorstelling aan. Mocht er geen sprake zijn van een ‘portemoneeloze’ voorstelling, dan staat dit in de brochure en op de website vermeld.

Ik ben mijn kaarten kwijt, wat nu?

Als u uw toegangskaarten bent kwijtgeraakt dan kunt u bij de kassa duplicaatkaarten afhalen.