Een Man Een Man

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts

EEN MAN EEN MAN is terug! Deze vileine komedie van Kees Prins en Roel Bloemen heeft eerder zeer succesvol door Nederland getoerd. Nu zal dit hilarische en scherpe stuk te zien zijn met komisch zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster (gespeeld door Jennifer Welts) en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.


“Een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen.” ~ Het Parool

Extra: inleiding voorafgaand aan de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling vertelt vaak een acteur of regisseur meer over de voorstelling. Tijdens een inleiding leert u de achtergrond van de productie kennen. Zo kijkt u op een andere manier naar een voorstelling. Reserveer de inleiding.

Tickets

+ + = € 31,50

Toneel

podium één

zondag 17 november 2024

20:15

Beleef meer

Inleiding