O’Dreams

Broken

De drie muziekvrienden van O’DREAMS gaan op een helende reis door Ierland, waar hun vriendschap ooit begon. Want er zijn dingen stuk en niet alleen de schouder van Ed, die brak na een duikvlucht van het podium. John heeft liefdesverdriet en de relatie van de Ierse Danny met zijn geboorteland ligt aan gruzelementen. Het wordt een bewogen reis, dwars over de breuklijnen van hun vriendschap en het land dat hen zo lief is, in een poging oude barsten te helen en nieuwe crashes te voorkomen. Met de mooiste parels uit de Ierse muziekgeschiedenis als kompas. Geen standaard Ierse liedjes die iedereen in de pub luidkeels meezingt, maar de mooiste ballads en uptempo songs, voorzien van eigenzinnige arrangementen.

NEDERLAND VIERT THEATER!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend viert Nederland theater met verrassende voorstellingen.
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft.

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van: Prins Bernhard Cultuurfonds, Nationaal Theaterfonds en BankGiroLoterij.

Tickets

+ + = € 10,00

Theaterweekend

Theaterweekend

zaterdag 26 januari

20:15

podium-twee