ABN AMRO

Foyer één was een mooie open locatie met veel licht en leuke decoratie. Daarbij was het een toevoeging dat de mogelijkheid er was om naar buiten te gaan op het aangrenzende grote balkon.

ProBeleggen

Voor het tweede jaar op rij hebben we ons jaarlijkse leden symposium georganiseerd in Spant. Evenals vorig jaar was alles naar volle tevredenheid geregeld en hebben we heel veel positieve reacties van onze gasten ontvangen.

Delta Lloyd

Spant heeft veel mogelijkheden voor events, borrels, theater. Altijd opgewekt en zeer attent personeel, vanaf het begin tot eind. Altijd even een persoonlijk contact.

Ultimo

Wij hebben een geweldig congres gehad, waarbij Spant één van de grote succesfactoren was. Dit betreft de gebruikte zalen, de techniek, de catering, de parkeerfaciliteit en bovenal de personele inzet.

Legal and General

Ik wil jullie namens Legal & General bedanken voor een goed verlopen symposium voor en afscheid van onze Algemeen directeur. Op 23 maart 2016 ontvingen wij hiervoor bijna 250 gasten in Spant!

NRC

Mede dankzij het Spant! Werd Impact Day van NRC live een groot succes. Een prachtige locatie, super gastvrij personeel, uitzonderlijk behulpzame technici en ontzettend veel & goed eten.

Iemke Roos Audio B.V.

Ik wil jullie graag even bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen gisteren. We hebben een zeer geslaagd evenement gehad mede dankzij jullie inzet.

Boekschrijven.nl

Wij zijn zeer tevreden over Spant! De medewerkers van Spant! – Mariette, Petra, Nina en Milou – denken mee en komen proactief met concrete ideeën om de kaartverkoop te stimuleren.

Nierstichting

Wij hebben dit jaar het voor de tweede keer bij Spant! georganiseerd. De service is uitstekend, de locatie prachtig, het eten heerlijk (en we hadden om zoutarme gerechten gevraagd).