Niet Schieten

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmée).

Tommie Christiaan

Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater.

Jörgen Raymann

Met scherpe en hilarische observaties legt Raymann de puzzel van zijn verleden.

Sjors van der Panne

Met vertolkingen van liedjes van onder anderen Ramses Shaffy, Frank Boeijen en Liesbeth List heeft zanger Sjors van der Panne zichzelf op de kaart gezet.

Wim Anker

Advocaat Wim Anker spreekt graag en in duidelijke taal over zijn beroep. Met zijn tweelingbroer Hans werd hij landelijk bekend door spraakmakende zaken als Ferdi E., Martha U. en Richard Klinkhamer.

Anne-Marie Jung

Anne-Marie Jung ken je wellicht als side-kick van André van Duin, van ‘Wie is de Mol?’ of van haar eerste solovoorstelling ‘De Exoot’, waarmee ze in 2016 het theater inging.

The BlueBirds

Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris brengen de drie powervrouwen in intieme setting klassiekers en minder bekende liedjes.

AKF Finalisten

Het festival waar kleinkunst in de breedste zin van het woord voorbij komt. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie en het Nederlandstalige theaterlied.