Ja Zuster, Nee Zuster

Ja Zuster, Nee Zuster is een musical naar de gelijknamige, misschien wel beroemdste Nederlandse televisieserie uit de jaren ’60, geschreven door Annie M.G. Schmidt en gecomponeerd door Harry Bannink. Een uniek duo, van onschatbare waarde voor ons culturele erfgoed. Muziektheater Spotlight neemt u mee naar het rusthuis van zuster Klivia in de Primulastraat, waar het er nogal rumoerig en chaotisch aan toe gaat. Types van allerlei pluimage zijn daar van harte welkom en zuster Klivia biedt hen een warm en gezellig onderdak. Voor de boze buurman Boordevol is het er soms wat te gezellig. Hij is ook eigenaar van het […]

The Cosmic Carnival

Songs van Fleetwood Mac: van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig.

Van der Laan & Woe

“Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe.”

Zomer zonder vrouw

Acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid schitteren in een komedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

The American Country Legends

‘The American Country Legends’ laat u genieten van pure country en West Coast. Een topband speelt klassiekers, heerlijke ballads en spetterende uptempo-nummers van onder meer Shania Twain, Willie Nelson, Eagles, Bonnie Raitt, Emmylou Harris en CCR.

BILLIE!

Zangeres en actrice Joy Wielkens kruipt in de huid van jazz- en soullegendes als Nina Simone, Billie Holiday en Amy Winehouse.

Simon & Garfunkel Acoustic

Ergens backstage in Duitsland, tijdens een spontaan optreden, kwamen Jop Wijlacker en Dennis Kolen achter hun gemeenschappelijke liefde voor Simon & Garfunkel.