Casablanca

In een schemerige wereld vol politiek en heroïek ontvouwt zich een venijnig liefdesverhaal, waarin onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt. ‘

Arjen Lubach

Arjen keert terug in het theater. Alleen. Tijdens ‘Arjen Lubach LIVE’ is de comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als ie er nog ligt tenminste.

Sara Kroos

We wisten al dat ze snoeihard, poeslief en schaamteloos grappig is, maar dit keer vertelt ze ook nog op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, over het leven dat haar wreed overviel.

Laten we eerlijk zijn

Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken.

Veldhuis & Kemper

Na een jaar sabbatical staken Veldhuis & Kemper de koppen bij elkaar voor een nieuw programma. Onderwerpen genoeg, want de wereld staat in brand.

Dutch Eagles

Dutch Eagles staan al ruim tien jaar bekend als steengoede vertolkers van de Eagles. The next best thing? Vergeet het maar!