Patrick Laureij

Patrick Laureij – je weet misschien wel, die Knotmaestro uit Rotterdam – laat in een bescheiden berichtje weten dat hij het tof vindt als je langs komt bij zijn tweede avondvullende programma.

Peter Heerschop

In zijn functie van Minister van Enthousiasme reist Peter Heerschop door het land om uit te leggen waarom je vrolijker wordt als je begint te twijfelen aan je zekerheden.

Pieter Derks

Pieter Derks gaat afrekenen. Met de waan van de dag, de tijdgeest en alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt.

Arie en Silvester

De mannen die werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug. Wie? Ja, Arie en Silvester dus! In deze ‘best of’ show worden alle onvergetelijke acts afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en nog eens keihard door je strot geduwd.

Freek de Jonge

Freek de Jonge gaf in zijn lange carrière het Nederlands cabaret een ander gezicht en wordt door velen nog steeds gezien als de allergrootste.

Marjolijn van Kooten

In ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat Marjolijn van Kooten verder op haar weg van psychiatrisch cabaret en vat ze onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst in geestige en scherpe conferences.

Emilio Guzman

Voorheen werd Emilio boos, op politici, op zichzelf. Hij heeft voorstellingen tegen populisme gemaakt en dat heeft… niks geholpen.

Richard Groenendijk

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, schreef Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie over ‘Om Alles!’.

Theo Nijland

In ‘En de rest is onzin’ scheidt Theo Nijland, als een ober die aan tafel een zeetong fileert, de zin van de onzin.