Online reserveren

Theaterkaarten kunt u bij Spant via de website of telefonisch reserveren. Om theaterkaarten te reserveren heeft u geen account nodig. Bij reserveringen via deze website kunt u betalen met IDeal, Podium Cadeaukaart of Creditcard. Kiest u voor Creditcard? De creditcard wordt direct belast bij de betaling.

Vriend van Spant

Als Vriend heeft u een speciale Vriendcode per e-mail ontvangen. Deze code heeft u nodig om de theaterkaarten online te reserveren.

Uitleg online reserveren

  • Ga naar de pagina ‘voorstellingen’ in het hoofdmenu. U komt op de pagina waar alle voorstellingen chronologisch staan vermeld.
  • Zoek de voorstelling van uw keuze. Eventueel kunt u op ‘Filters’ klikken. U kunt dan voorstellingen filteren op maand, tijd, prijs en/of locatie. Kies bij de voorstelling van uw keuze op info & kaarten, dan komt u bij de voorstelling van uw keuze terecht. Wilt u kaarten kopen voor deze voorstelling, klik dan op Reserveer direct.

Als u ervoor kiest om kaarten te reserveren, dan doorloopt u de volgende stappen:

  1. Let op! Bent u Vriend? Vul hier dan uw unieke Vriendcode in. Deze code dient u bij elke voorstelling in te voeren. Selecteer vervolgens het aantal stoelen dat u wilt reserveren. Afhankelijk van de voorstelling heeft u hier de keuze om uw stoel te kiezen of te verplaatsen in de plattegrond. Bij podium één en twee kunt u zelf uw stoel uitkiezen. Bij De Boerderij Huizen is dat niet mogelijk, hier geldt een zogenaamde ‘vrije zit’.
  2. U ziet een overzicht met uw geselecteerde theaterkaarten. Ook is het hier nog mogelijk een voorstelling te verwijderen door op het prullenbakje achter de voorstelling te klikken. Of nog een voorstelling te kiezen.
  3. U komt op het overzicht waarbij u kiest voor de wijze waarop u uw betaling wilt verrichten. Het is hier ook mogelijk om met uw voucher of tegoedbon van Spant te betalen. Hier selecteert u ook of u uw kaarten toegestuurd wilt krijgen of zelf e-tickets wilt uitprinten. U dient uw e-mailadres in te vullen.
  4. U ziet een overzicht van uw bestelling. Is alles in orde? Dan klikt u op bevestig. Hierna volgt te betaling, afhankelijk van welke betaalmethode u heeft gekozen.

Uitleg gebruik voucher

Heeft u een voucher? Volg dan onderstaande stappen om de voucher te gebruiken:

  1. Nadat u uw kaarten heeft geboekt komt u op de pagina waarbij u kiest voor de wijze waarop u uw betaling wilt verrichten. Onderaan het eerste blok kunt u kiezen voor gebruik tegoedbon of voucher Spant. Klik hierop en voer hier de code in van uw voucher of tegoedbon. Heeft u meerdere vouchers, deze kunt u per vak invoeren. Vul onderaan uw mailadres in en klik op bevestig.
  2. U ziet een overzicht van uw bestelling. Is alles in orde? Dan klikt u op bevestig. Hierna komt u in een scherm waarbij u voor uw eigen bank kunt kiezen om de betaling af te ronden.

Gebruikt u uw voucher niet volledig? Geen enkel punt; dit bedrag blijft op uw voucher staan en kan altijd weer worden gebruikt bij een nieuwe reservering. De voucher blijft 3 jaar geldig na afgiftedatum.